Kaidepuut

Rauman Erikoispuutyöltä saat myös porraskaiteet mittatilauksena

Portaiden lisäksi valmistamme kaidepuut mittatilaustyönä. Kaiteet viimeistelevät portaiden ilmeen ja tuovat oman ripauksensa kodin sisustukseen. Vaihtoehtoja löytyy jokaiseen kohteeseen, esim. tasokaide, höyläripakaide ja sorvattu kaide. Suunnittelijamme auttavat sinua oikean porraskaiteen valinnassa, pidät sitten tyylikkään yksinkertaisesta, koristeellisemmasta tai ilmavan selkeästä lasikaiteesta. Tilaa ilmainen arviointikäynti!

Kaiteen materiaaliksi meillä on runsaasti vaihtoehtoja

Kaiteen materiaaliksi on useita vaihtoehtoja. Suosituimmat materiaalit eri sävyisinä ovat olleet koivu, mänty, saarni, tammi, pyökki, pähkinäpuu ja erilaiset jalopuut. Kaikkia puulajeja saa sen sävyisinä kuin asiakas haluaa. Meillä on hyvät, pitkäaikaiset värisävyistä vastaavat yhteistyökumppanit.

Käy kuvagalleriassa katsomassa, millaisia portaita kaiteineen olemme valmistaneet. Valmistamme mielellämme portaat ja kaidepuut myös sinun kotiisi! Muistathan, että Rauman Erikoispuutyöltä saat täydellisen toimituksen, johon kuuluu niin portaiden suunnittelu, valmistus kuin asennuskin.

Haluatko jättää tarjouspyynnön? Voit myös tilata ilmaisen arviointikäynnin!