Puuportaat

Rauman Erikoispuutyö valmistaa kauniit ja kestävät puuportaat kotisi kiintopisteeksi

Puu on mitä ihanteellisin materiaali portaisiin. Se kestää, on uudelleen käsiteltävissä ja henkii eloisaa lämpöä. Hyvin valmistetut puuportaat muodostuvat varsinaiseksi kodin kiintopisteeksi. Rauman Erikoispuutyöltä saat portaat massiivipuusta, aina suunnittelusta asennukseen asti, takuutyönäOta yhteyttä ja kysy lisää!

Mittatilauksena mitä erilaisimmat porrasratkaisut

Mittatilaustyöhön perustuva tuotantomme antaa mahdollisuuden monien erilaisten porrasratkaisujen toteuttamiseen joustavasti ja kustannustehokkaasti. Erilaisilla seinämillä ja kaiteilla saadaan luotua portaikko, jollaista ei muista kodeista löydy.

Porrasmallin valintaan vaikuttaa käytettävissä oleva tila. Suunnittelijamme näkee vuosien kokemuksella, millainen ratkaisu olisi sopiva juuri sinun taloosi, mahdollisesti jo valokuvan tai rakennuspiirustusten perusteella. Tulemme kuitenkin tarvittaessa paikan päälle, jolloin voimme katsoa yhdessä parhaan ratkaisun. Arviointikäyntimme on ilmainen.

Puuportaiden materiaalien ja värisävyjen valinta

Puuportaat ovat käytössä kovalla koetuksella, joten materiaalin valinta on tehtävä huolella. Värimaailmassa on hyvä ottaa huomioon puolestaan lattian väri. Portaat saavat olla myös sisustuselementti, jolloin värisävyn suunnittelu on avainasemassa. Värisävytyksissä apunamme ovat olleet jo vuosien ajan huolella valitut yhteistyökumppanit. Näin varmistamme, että saat portaat juuri sen värisinä kuin haluat.

Suunnittelijoillamme on vuosien kokemus erilaisista kohteista, ja meillä on mittaamaton määrä kuvia valmiista portaista. Käy tutustumassa kuvagalleriassa ja pyydä meiltä hinta-arvio portaiden valmistuksesta!

Haluatko jättää tarjouspyynnön? Voit myös tilata ilmaisen arviointikäynnin!